Personal Training & Voedingsadvies

Voedingsadvies

Een voedingsschema kan opgesteld worden voor elk persoonlijk doel. Wil je graag aankomen in spiermassa, verliezen in vetpercentage, op gewicht blijven, ben je fanatiek sporter of eerder opzoek naar richtlijnen voor een gezonde levensstijl? Samen met jou stel ik een haalbaar en persoonlijk voedingsschema op. Op voorhand doen je een voedingsanalyse in te vullen zodat ik rekening kan houden met jouw wensen en allergieën. Je ontvangt naast dagschema’s ook een uitgebreid guidebook met tips, richtlijnen, recepten en individuele aanpassingen. Ik zal je 6 weken lang online opvolgen en begeleiden. Tijdens deze periode bespreken we wekelijks jouw evolutie en indien nodig maak ik enkele aanpassingen in je schema. Bij vragen en twijfels ben ik 24/7 bereikbaar.

Een eerste voedingsschema kan je aanvragen voor 65 euro. Voor 35 euro kan je dit laten vernieuwen.

Trainingsschema
Deze trainingsschema’s zijn op maat gemaakt om jouw doelen te realiseren. Samen gaan we hier kei hard aan werken zodat ook jij je weer goed in je vel voelt. De trainingsschema’s zijn gevarieerd en uitdagend. Zo verwacht ik dat je hier zelfstandig mee aan de slag kan. Natuurlijk ben ik 24/7 bereikbaar indien er onduidelijkheden zijn.
Een persoonlijk trainingsschema kan je aanvragen voor 45 euro.

1 op 1 coaching

Dit zijn privé sessies van 60 minuten waarbij we 1 op 1 werken om jouw vooropgestelde doelen te behalen. Op voorhand plannen we een intakegesprek zodat we samen jouw sterke punten, werkpunten en doelen kunnen bepalen. Zo kan ik rekening houden met eventuele lichamelijke klachten. Bepaal zelf hoe vaak je wil trainen. Het rooster is enorm flexibel zodat er altijd wel een moment te vinden is om te trainen. Je kan 1 sessie boeken voor 40 euro, 5 sessies voor 180 euro of 10 sessies voor 350 euro.

Wil je graag sporten met je beste vriend/vriendin of een goede buur. Dan kan je ook kiezen voor een duo training. Jullie trainen beide voor hetzelfde doel. Je kan 1 duo training boeken voor 25 euro pp en 10 duo trainingen voor 225 euro pp.

Maak een afspraak

Rani Coomans

Coach

Mijn naam is Rani Coomans, een 24 jarige studente voedings- en dieetkunde uit
Beringen. Ik ben reeds afgestudeerd als ergotherapeut. Alsook behaalde ik extra
diploma’s om Certified Coach te worden. Sporten is altijd een passie geweest voor mij.
Zo ben ik intensief bezig met fitness, functional training, hardlopen en koersfietsen.
Jouw levensstijl in een positieve zin veranderen is mijn ultieme doel als Personal
Trainer.